header
De activiteiten van de Stichting Breda Loco`s zouden niet kunnen bestaan zonder de financiele bijdragen van onze sponsors en donateurs. De vele giften, uit de collectes, de donateurschappen en incidentele sponseringen stellen de Breda Loco`s in staat steeds weer nieuwe en geavanceerdere ideeen en technieken te ontplooien. Teneinde de voorwaarden te creeren die het mede mogelijk moeten maken een echt Avondje NAC te kunnen beleven.

De Breda Loco`s zijn trots op het uitgebreide donateur bestand die de Stichting jaar in jaar uit blijven steunen. Op deze groep trouwe donateurs gaan we als Breda Loco`s weer een jaarlijks beroep doen door de automatische incasso uit te gaan voeren, waartoe zij de Breda Loco`s gemachtigd hebben. We zullen deze afschrijving over exact twee weken plaats laten vinden. Dit staat gepland voor week 4, de week van maandag 23 januari. We verzoeken onze donateurs derhalve vriendelijk om er zorg voor te dragen dat er op dat moment minimaal een bedrag van E15,- op het bankrekeningnummer staat dat destijds bij de machtiging is opgegeven. Dit bedrag zal dan worden afgeschreven.

Wij danken onze donateurs voor hun trouwe steun en hopen ons met hulp van heb nog veel langer in te kunnen blijven zetten voor de instandhouding van de beleving rond het Avondje NAC

Maandag 1 Augustus 2016

BOOTCOMBI VERKOOPNIEUWS

Komende donderdag, 4 augustus, zal om 19:12 uur de algemene verkoop van de bootcombi naar RKC starten via NAContour.nl.

Kosten bedragen 49 euro.

Wat krijg je hiervoor?
- 3 uur lang vaarplezier op de grootste boot van rederij de Zilvermeeuw met 2 verschillende muziek area’s en een bovendek.
- Wedstrijdkaart RKC – NAC Breda.
- Busvervoer van het Rat Verlegh stadion naar de boot, van de boot naar het RKC stadion en na de wedstrijd terug naar huis.
- Een hoop gezelligheid en een mooie awayday!

Vaar met ons mee op vrijdag 16 september 2016 en schrijf je in via NAContour.nl.

Namens de Breda Loco`s willen we iedereen bedanken voor de donaties, aandacht, complimenten, opbouwende kritiek en medewerking tijdens de Open Dag! Er waait een frisse wind bij NAC en een nieuw seizoen staat voor de deur. Doelstelling is wederom promotie en als Breda Loco`s willen we daar ook dit seizoen op onze manier voor strijden. Dit wil zeggen dat we ons weer vol in gaan zetten voor nieuwe spandoeken, gave of ludieke stadionacties, alternatieve combi`s en toffe evenementen. Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van al onze acties.

Hup NAC, The Only Way Is Up!(foto`s: BredaVandaag.nl)

Vrijdag 22 Juli 2016

BOOTCOMBI NIEUWS!

Omdat de bootcombi vorig jaar in 7 minuten uitverkocht was, willen we er dit jaar wat meer structuur in aanbrengen. Onze stichting valt en staat met onze vrijwilligers en donateurs. Om deze trouwe supporters te bedanken voor hun hulp en steun hebben we besloten om dit jaar de bootcombi als eerst toegankelijk te maken voor deze mensen.

We hebben daarom het volgende bedacht: Ben je donateur van de stichting Breda Loco's? Dan kun je je op http://voorrang.bredalocos.nl/ aanmelden voor een persoonlijke inloglink waarmee je voorrang krijgt op de rest! Donateurs hebben tot woensdag 27 juli 23:59 uur om zichzelf via de website aan te melden. Wij gaan werken op volgorde van binnenkomst, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Dit moeten we doen, omdat we nu eenmaal meer donateurs hebben dan plekken op de boot. Alle kaarten die over zijn gaan daarna de vrije verkoop in! Om altijd de laatste informatie te krijgen omtrent de bootcombi, meld je aan op ons facebookevenement.

Let op: Als je je inschrijft voor de voorrangslink, is dit nog niet de inschrijving voor de bootcombi. Deze volgt later. Je krijgt dan van ons een persoonlijke link om je in te schrijven voor de bootcombi.

Ben je nog geen donateur van onze stichting, maar wil je wel een voorrangslink en ons het komende seizoen steunen bij onze acties? Zoek ons morgen op de open dag op en vul het donatie formulier in!

https://www.facebook.com/events/1063055477097807/

Dinsdag 17 Mei 2016

Geen uitsupporters bij