header
De zwaarbeladen supporterswedstrijd NAC-RKC van vrijdag 30 december, waar o.a. zal worden gestreden om de befaamde 3e helft-Bokaal, heeft zijn arbitraal gezelschap toegewezen gekregen.

Voorzitter van de NAC supportersvereniging Ad 'hij gaat de singel in' van de Bemt zal gaan figureren als scheidsrechter. Speciaal voor deze wedstrijd zal Breda Loco afgezant LGL zijn witte legging weer aantrekken om langs de lijn met een vlaggetje te gaan zwaaien. De 'Knabbel en Babbel' van de Rat zullen het kwartet completeren. Anti-pasfoto fundamentalist WW zal aan de andere kant van het veld zijn vlag fier doen laten wapperen en NAC supporter van het jaar Don 'ik kom niet voor de voetbal, brp' Leon heeft de immer zware taak gekregen de wisselbordjes omhoog te moeten houden.

Deze afvaardiging, vertegenwoordigend organen als de SV, Breda Loco's en de Rat, zal er op toezien dat de wedstrijd eerlijk zal verlopen. De heren in Wolluk gingen er mee akkoord onder de voorwaarde dat er niet weer 10 minuten extra wordt bij getrokken, totdat NAC de gelijkmaker scoort, zoals bij de laatste editie ;).

Naar alle waarschijnlijkheid zal morgen het teen en tander naar buiten komen over de lopende onderhandelingen in de strijd om de televisie uitzendrechten.

Wiel kiep joe powstut!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: