header
Omdat de Breda Loco's nu eenmaal een hekel hebben aan geheimzinnig gedoe hebben wij besloten om de stand van zaken voor wat betreft de onderhandelingen met de diverse televisiezenders gewoon online te gooien.
Er hebben zich 3 partijen gemeld die graag de uitzendrechten willen voor de wedstrijd op 30 december t.w. Studio Spot, DeMolshoop TV, en het familiebedrijf Omroep Brabantia.
Omdat wij al lange tijd banden onderhouden met Studio Spot hebben wij deze partij de eerste biedingsronde het recht gegeven om hogere biedingen te matchen. Verder hebben we ons voorgenomen om, in tegenstelling tot het verleden, deze keer bij substantieele verschillen de keus op strikt zakelijke basis te nemen en sentiment niet mee te laten spelen.
We hebben alledrie de partijen verzocht om een zo scherp mogelijk bod op tafel te leggen omdat we niet willen verzanden in oeverloos tegen elkaar bieden waarbij het nog maar om details gaat. Dozer zou de gesprekken voeren namens de Breda Loco's.

Inmiddels hebben alledrie de partijen een bod gedaan. Omroep Brabantia heeft het beste bod gedaan gevolgd door DeMolshoop TV en tot onze verbazing bleef het bod van Studio Spot met een factor tien (!!!) achter op het beste bod.
Zoals beloofd hebben wij Studio Spot inzage gegeven in het bod van Omroep Brabantia. Wij zijn tijdens dat gesprek bijna van onze stoel gevallen van verbazing toen Studio Spot ons nog tijdens dit gesprek binnen vijf (!!) minuten mededeelde dat zij het bod zouden matchen.
Eerlijk gezegd hebben we hier wel een beetje pijn in de onderbuik aan overgehouden maar 10 jaar zakendoen gooi je niet zomaar overboord en we hebben besloten over te gaan tot het uitschrijven van een tweede ronde.
De Molshoop TV heeft aangegeven dat hun bod zo scherp was binnen hun eigen budget dat zij afhaakten. Daarop hebben wij in goede harmonie afscheid van elkaar genomen en wij willen De Molshoop TV bedanken voor hun bod.

Resteren Studio Spot en Omroep Brabantia welk twee partijen wij hebben aangegeven dat dit tevens de laatste ronde zal zijn en dat het beste bod wint. Studio Spot hebben we medegedeeld dat zij deze keer zelf voor een zo scherp mogelijk bod moeten komen omdat zij geen kans meer zullen geven om te matchen. Dit vinden wij wel zo eerlijk naar omroep Brabantia toe.
Verder hebben we beide partijen de meegegeven om eventueel in hun bod mee te nemen wat zij voor de supporters kunnen betekenen.

Zodra beide aanbiedingen binnen zijn en wij een besluit hebben gnomen zullen wij u weer op de hoogte stellen. Wij hebben partijen verzocht om met een delegatie hun definitieve bod te komen toelichten.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: