header
Bronnen binnen RKC bevestigden al langer het gerucht dat de Joegoslaaf de Wollukse ploeg van 30 december zou gaan leiden. Verzoek van de RKC-ers zou bij Zeljko "iek gou vaan er-ka-tsee" Petrovic zijn zaakwaarnemer zijn weggelegd. Deze wist meteen te melden: " Petrovic zal de supporters nooit teleurstellen. "
Maar bij een Joegoslaaf is iets pas zeker als je het definitef hebt afgesproken. Maar vandaag ging de kogel door de kerk. De allemansvriend liet het clubje van Rooms Katholieke gecombineerden (...) per mail weten, trots te zijn hen naar de overwinning te mogen leiden. Of dat de beste man in dat laatste ook zal gaan slagen is nog maar de vraag uiteraard. NAC wist zich gisteren namelijk te versterken met de man van de 8 seconde goal, Koos Waslander.

Beide clubs trekken op het moment allebei aan de armen van een andere NAC - RKC-coriffee. Echter lijken alle kampen er voor 30 december nog wel uit te komen met een creatieve oplossing. Al is zijn komst, in verband met de revalidatie van een recente operatie, nog allerminst zeker. De Breda Loco's en RKC hopen daar in de loop van de komende week meer duidelijkheid over te kunnen

Dit positieve nieuws voor het Wollukse kamp komt merkwaardig genoeg op dezelfde dag dat oud RKC vedette Bas Brok zijn afscheid aankondigde. Dat deed hij vandaag in een emotionele persconferentie. "Ik kon het niet langer opbrengen om te revalideren", sprak een duidelijk aangeslagen Brok. Zoals bekend sleurt de multifunctionele speler al geruime tijd met een knieblessure die hem bijna 2 jaar uitschakelde.
In de wedstrijd RKC - NAC van 29 oktober maakte hij diep in de blessuretijd de kapitale fout door zijn man binnendoor te laten passeren die daarna de bal feilloos achter de doelman wist te schieten. In de penaltyreeks wist hij als doelman geen enkele strafschop te keren. "Die wedstrijd heeft me mentaal compleet gesloopt, ik heb naderhand 3 dagen een kater gehad". De vraag van een nieuwsgierige journalist of dit met de wedstrijd of de derde helft te maken had, werd door Brok niet beantwoord.
Op de vraag of dat zijn plotse afscheid te maken heeft met het feit dat hij volle neef is van de 4e official van 30 december Don Leon, wilde hij eveneens niet reageren.

Brok heeft aangegeven zich vanaf nu te gaan richten op een maatschappelijke carriƫre en misschien op korte termijn wel terug wil keren in de voetballerij. Financieel onafhankelijk...nee dat is hij voorlopig nog niet.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: