header
Om 2 uur zei de knmi: "In Zeeland sneeuwt het. De sneeuw zal zich de komende uren naar het noordoosten uitbreiden. Door sneeuw en wind moet het verkeer rekening houden met zowel gladheid als met zichten die terug kunnen lopen tot minder dan 200 meter." Maar NAC, de bus met RKC-ers en de Breda Loco's blijven vastberaden om er vanavond een mooi feestje van te maken.

Op dit moment worden in het stadion de lijnen al getrokken en zijn zojuist zijn de vastgevroren doelpalen met behulp van emmertjes warm water op de juiste plek gezet. Aan NAC zal het dus niet liggen.
Mocht het alsnog zo blijken dat het onmogelijk en onverantwoord om te gaan voetballen, bieden de Beatrix en het Supportershome een uitstekend alternatief voor 'de derde helft'. Er is inmiddels genoeg stof om over bij te praten en in Wolluk houden ze ook wel van een gezellig pintje.

NAC en de SBL zijn vastberaden, alsmede de bus met RKC-ers die op het punt staat richting Breda te komen. Laat het je er niet van weerhouden om vanavond mee te doen.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: