header
Zaterdag 18 maart organiseren de Breda Loco's en de Supportersvereniging NAC wederom hun halfjaarlijkse koppel darttoernooi.

42 koppels zullen weer gaan strijden om de felbegeerde wisseltroffee, de krat Juup voor de eerste 180 van het toernooi en het prachtige aandenken voor de hoogste uitgooi van het toernooi. Uiteraard is er ook deze keer weer een herinnering voor alle deelnemers zodat niemand met lege handen huiswaarts keert.
Wie niet zelf dart maar liever komt aanmoedigen of gewoon een Juupke wil komen drinken is uiteraard ook van harte welkom, de bar is open. 18 maart is het SV home dus "the place to be".
Verder is er weer een loterij met fantastische prijzen. De hoofdprijs is uniek, een sieraad voor in het huis van elke NAC supporter.
Dus:

Datum: Zaterdag 18 maart 2006
Locatie: Supportershome NAC
Zaal open: 13.00 uur
Aanvang Toernooi : 14.00 uur
Einde toernooi ca. 23.00 uur met daarna de gelegenheid om met een Juup in de hand nog even na te praten.

Inschrijving kan vanaf heden op wedstrijddagen in het Supportershome (bij uitwedstrijden voor het vertrek van de bussen) of via dit inschrijfformulier.
Zorg dat je je SCC kaartnummer invult want seizoenkaarthouders hebben altijd voorrang.
Het inschrijfgeld bedraagt 15,= per koppel te voldoen in het Supportershome (rechts achteraan de tafel bij de bar) op wedstrijddagen.
LET OP !! Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je inschrijfgeld. Je krijgt tot 4 maart (NAC-RBC) de tijd om te betalen. Hierna vervalt je inschrijving.

Reageer snel want VOL = VOL.
Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Tot 18 maart.

Supportersvereniging NAC en Stichting Breda Loco's

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: