header
Zorg dat je morgenavond op tijd aanwezig bent in het tot Breda Loco's omgedoopte Rat Verlegh Stadion. Onder de eerste 250 bezoekers zal namelijk een zeer interessante reis worden verloot.

Club Travel biedt een uitgebreid 5-daags arrangement aan van 8 tot 12 juni 2006 op de Oranjecamping nabij Leipzig, ter waarde van 330 euro! Op 11 juni wordt de wedstrijd Nederland - Servië Montenegro in Leipzig gespeeld.
Het arrangement houdt in; Vier campingovernachtingen op het tentenveld (festivalprincipe) met ontbijt. Bustransfer (retour) camping speelstad op wedstrijddag. Nederlandstalig personeel en receptie. Aanbod van diverse activiteiten. Alle wedstrijden WK2006 live op groot scherm. Grote feesttent met elke avond muziek en diverse optredens van artiesten. Het wedstrijdkaartje is uiteraard niet inbegrepen. Voor meer info, kijk op de site van www.Oranjecamping.nl en kijk bij arrangement 2.

Om 20.00 uur zullen de deuren van het "Breda Loco's" stadion open gaan. Daar zullen de eerste bezoekers een lotje in ontvangst nemen en zal de winnaar later die avond bekend worden gemaakt.

Ben er op tijd bij en zorg dat je dat kaartje hebt. Op dit moment zijn er al maarliefst tweemaal zoveel kaarten verkocht als vorig jaar.

Tot morgen!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: