header
Opsporing verzocht: 'En de winnaar is: nummer 661 !'

United We Dance. De Breda Loco's crew heeft gisteren nog een dag bij liggen komen van het fenomenaal verlopen eindfeest. Menigeen kampt nu zelfs nog steeds met de nawee├źn en beginnen er steeds meer herinneringen terug te komen.

Zo was ook de winnaar van het 5-daags arrangement op de Oranjecamping in Duitsland even vergeten dat er die avond een loterij was. Uit de koker gevuld met 250 lootjes mocht John Karelse 1 gelukkige winnaar trekken. En zoals de titel van dit bericht wellicht al een beetje doet vermoeden was de winnaar van deze prijs, aangeboden door Club Travel, de eigenaar van het lotnummer 661.
Dus voor iedereen die zaterdag aanwezig was en bij binnenkomst een lootje ontvangen heeft; kijk even in de wasmand en check alle broekzakken. Heb je nummer 661, mail dan naar tweety@bredalocos.nl om het allemaal verder af te handelen..

Verder hopen we nog iemand dolgelukkig te kunnen maken. Zaterdagavond is een NAC-supporter en tevens graffiti-specialist van de Breda Loco's bij aankomst iets dierbaars verloren. Bij het verlaten van zijn auto is op de parkeerplaats voor het stadion zijn ticket voor het Rolling Stones concert in Brussel op 1 juni weggewaaid. Wetende hoe de wind die dag stond mogen we haast verwachten dat het kaartje nu ongeveer ergens bij Oost-Odilliapeel moet liggen, maar we koesteren nog hoop dat hij ergens in een hek bij het Spinveld is blijven hangen. Mocht je hem toevallig diezelfde avond nog gevonden hebben, mail dan naar donleon@derat.nl en hij zal er verder zorg voor dragen dat het papierke terug bij de rechtmatige eigenaar terecht komt.

Einde bericht.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: