header
Voor in de agenda: United We Dance 2007

Hoewel we de winterstop nog niet eens gehad hebben zijn de voorbereidingen voor onze jaarlijkse seizoen afsluiting "United We Dance" al in volle gang.
Thema van dit jaar: "Brabantse nachten zijn lang"
Op veler verzoek, in verband met het boeken van zomervakanties, echter nu al de datum waarop dit geweldige feest zal gaan plaatsvinden:

Zaterdag 2 juni 2007
Locatie: Le Carnac en het sponsorhome in het Rat Verlegh stadion.

Ook dit jaar hebben we weer DJ's en artiesten van naam, zowel landelijk als plaatselijk, die United We Dance opluisteren met hun aanwezigheid op een van de drie podia.
De line-up is op een haar na klaar dus nog even geduld.

Uiteraard ontbreken de verkiezingen van de speler en de supporter van het jaar niet. Wil je dat jouw favoriete speler dit jaar wordt onderscheiden stem dan op hem op DeRat.nl.
Ken je iemand die zich dit jaar op bijzondere wijze in positieve zin heeft onderscheiden als supporter dan kun je zijn/haar naam en de reden waarom jij vindt dat hij/zij supporter van het jaar moet worden mailen naar tweety@bredalocos.nl. Je krijgt bericht als de keuze is gevallen op jouw voorstel.
Ken je iemand die volgens jou, na Dillis van Duijne in 2005, als tweede supporter in aanmerking dient te komen voor de Life Achievement Award dan kun je dat uiteraard ook mailen naar bovenstaand e-mail adres.
Voor beide supporters onderscheidingen echter wel de kanttekening dat de persoon in kwestie zich op BIJZONDERE wijze moet hebben onderscheiden, geheel vrijwillig en zonder hiervoor te zijn beloond. Daar NAC zich gelukkig mag prijzen te beschikken over een groot aantal supporters die al decennia lang, door dik en dun, NAC steunen door de wedstrijden te bezoeken hebben wij ervoor gekozen dit niet van invloed te laten zijn bij de verkiezingen.

Noteer 2 juni in je agenda.

Tot dan !

Stichting Breda Loco's

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: