header
Zaterdag 24 maart organiseren de Breda Loco's en de NAC Supportersvereniging weer hun halfjaarlijkse koppel darttoernooi.

42 koppels zullen weer gaan strijden om de felbegeerde wisseltrofee, de krat Bavaria voor de eerste 180 van het toernooi en het prachtige aandenken voor de hoogste uitgooi van het toernooi. Uiteraard is er ook deze keer weer een herinnering voor alle deelnemers zodat niemand met lege handen huiswaarts keert.
Wie niet zelf dart maar liever komt aanmoedigen of gewoon een Bavke wil komen drinken is uiteraard ook van harte welkom, de bar is open. 24 maart is het SV home dus "the place to be".
Verder is er weer een loterij met fantastische prijzen. De hoofdprijs is deze keer gesponsord door Sunweb.
Dus:

Datum: Zaterdag 24 maart 2007
Locatie: Supportershome NAC
Zaal open: 13.00 uur
Aanvang Toernooi : 14.00 uur
Einde toernooi ca. 23.00 uur met daarna de gelegenheid om met een Bavke in de hand nog even na te praten.

Inschrijving kan vanaf heden op wedstrijddagen in het Supportershome (bij uitwedstrijden voor het vertrek van de bussen) of via dit inschrijfformulier.
Zorg dat je je SCC kaartnummer invult want seizoenkaarthouders hebben altijd voorrang.
Het inschrijfgeld bedraagt 15,= per koppel te voldoen in het Supportershome (rechts achteraan de tafel bij de bar) op wedstrijddagen.
LET OP !! Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je inschrijfgeld. Je krijgt tot 10 maart (NAC-Heracles) de tijd om te betalen. Hierna vervalt je inschrijving.

Reageer snel want VOL = VOL.
Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Tot 24 maart!

Stichting Breda Loco's en Supportersvereniging NAC

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: