header
Zoals iedereen wel weet organiseren de Breda Loco's het gehele jaar door ludieke protesten tegen de combi. Ook dit jaar zullen we weer een aantal keer verplicht met de bus moeten en om iedereen maar voor te zijn, protesteren we daar nu al tegen.

We zijn al eens te voet naar Roosendaal geweest, met de fiets naar Groningen, Heerenveen en Waalwijk en met de boot naar Roosendaal en Waalwijk. Omdat lopen naar Roosendaal toch wel ver was gaan we nu in optocht naar de Blauwe Kei.

Om 12.00 uur verzamelen we bij de Bea, die speciaal voor deze gelegenheid geopend is, om daar rond 13.00 uur onder begeleiding van DJ Wakiyan, DJ Vortex en DJ Whistle, die op een platte kar staan, te vertrekken naar de Blauwe Kei.

We verwachten rond 15.30 aan te komen, dus ruim op tijd voor de finale van het Spanjaardgattoernooi!
Ondertussen wordt er nog gestopt voor een kleine versnapering want van lopen, fietsen, kruipen of rollen wordt je erg moe en dorstig.

Speciaal voor deze gelegenheid studeren de Loco's af als verkeersbegeleider. Wij vragen aan iedere deelnemer van onze optocht om hun aanwijzingen op te volgen.

Wij hopen op goed weer en veel deelnemers dus zeg het voort, en tot ziens in de Bea!

Route


Route: Stadionstraat, Lunetstraat, Schorsmolenstraat, Fellenoordstraat, Nieuweweg Marksingel, Godevaert Montensstraat, Eerste Markstraat, Marksingel, Nieuwe Ginnekenstraat, Wilhelminasingel, Wilhelminapark, Generaal Maczekstraat, Korte Ploegstraat, Poolseweg, Blauwe Kei.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: