header
Zaterdag 28 juli is het weer zover. Op de rustdag van het Spanjaardsgattoernooi gaat de tweede editie van het Breda Loco's 6 tegen 6 voetbaltoernooi bij het Rat Verlegh Stadion van start.

Dit toernooi is mede door stand gekomen dankzij de prettige samenwerking met NAC en Koebrugge. Maar om dit toernooi helemaal tot een succes te kunnen brengen, vragen de Breda Loco's de deelnemers om met de volgende zaken goed rekening te houden:

Om 10.00 uur gaat Le Carnac open, waar ook de hele dag zich het wedstrijdsecretariaat zal bevinden. Meldt daar je aanwezigheid. Je ontvangt het speelschema en je bonnen voor de barbecue voor later op de dag. Vanuit daar zal je de weg worden gewezen naar de kleedkamers die vanaf 10.15 uur open gaan. De eerste wedstrijden zullen beginnen om 11.00 uur. Je team dient een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Op dit moment kan het speelschema nog niet bekend gemaakt worden. Het kan dus goed zijn dat jouw team al meteen moet beginnen. Zorg dat je er bent. In het schema wordt op de dag zelf niet geschoven.

De wedstrijden worden op kunstgras gespeeld. Daar gelden speciale regels voor. Dat betekent: geen stalen noppen onder je schoenen. Ander soort materiaal als plastic is wel toegestaan. Ook is het niet toegestaan te roken nabij het gras. Een smeulende sigaret zou onherstelbare schade aan het veld kunnen aanrichten. De Breda Loco's verzoeken je ook glaswerk/drank/etenswaren/kauwgom bij het veld weg te houden.

Let tijdens het toernooi goed op de aanwijzingen die komen vanuit het wedstrijdsecretariaat en het omroephok. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we om 17.30 uur de finale plaats kunnen laten vinden, om 18.00 uur de poort van het veld kunnen sluiten en aan de barbecue bij Le Carnac kunnen beginnen! Om iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te kunnen laten spelen, zit er slechts 1 minuut tussen de partijen. De wedstrijd duurt 14 minuten zonder wisseling van helft. De ene minuut is nodig om van partijen te wisselen. Men moet dus ook direct klaar staan om zich op te stellen voor de aftrap. De wedstrijden worden gespeeld zonder bemoeienis van een scheidrechter. Als het fluitsignaal door de omroepinstallatie is gegaan, is de wedstrijd ook echt afgelopen. Ook al sta je 1 meter voor de doellijn om de bal binnen te trappen.

Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen. Prijs heb je altijd. Iedere deelnemer ontvangt een vaantje van het toernooi. De eerste prijs is er eentje om van te smullen. De winnaars van het toernooi ontvangen allen het nieuwe NAC-shirt!

Er worden zaterdag zo'n 300 man verwacht. Voetballers en niet-voetballers. Iedereen is welkom om de ploegen aan te moedigen en een pilsje mee te pakken. Moet je die dag op de kinderen passen? Thuisblijven kan geen excuus meer zijn, want er is een springkussen en genoeg entertainment in Le Carnac!

Tot zaterdag!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: