header
Aankomende zaterdag 11 augustus is het weer zover; de open dag van NAC. Zoals je inmiddels wel van ons gewend bent zijn we natuurlijk weer aanwezig maar nu groter en beter dan ooit.

Zo hebben we dit jaar ons eigen podium met daarop voor ieder wat wils. Zo hebben we o.a. optredens van Denans, Frank Verkooyen en Albert Brosens, maar ook de DJ's Vortex, Whistle, Wakiyan, Exile en Stampede zullen dan optreden. Verder hebben we de spelerspresentatie van alle nieuwe spelers op ons Breda Loco's podium en er worden wat prijzen uitgereikt van de prijsvraag op de open dag.
Daarnaast hebben we een speciale tent voor onze businessclub die gestaag door blijft groeien, waar alle artiesten en sponsoren op het gemak een pilsje kunnen drinken. Verder hebben we nog verschillende kramen staan waar onze merchandise te koop is, je donateur kan worden en nog veel meer.

Of dit allemaal nog niet genoeg is, hebben we een speciale attractie kunnen regelen. Via ons nieuwe businessclublid J. Holleman hoogwerkerverhuur, hebben we een hoogwerker kunnen regelen die maar liefst 35 meter hoog kan gaan. Je kan dan voor €2,00 omhoog om eens van bovenaf naar het stadion te kijken en je hebt ook een mooi uitzicht over de stad. Natuurlijk mag je je fototoestel meenemen, want er is natuurlijk niks mooiers dan een zelfgemaakte luchtfoto van het stadion of de stad thuis hebben hangen.

Na de wedstrijd organiseren we voor de 3e keer een Fandag afterparty. Deze begint direct na de wedstrijd Jong NAC-NAC prominenten en wordt gehouden in Café Beatrix. De afterparty wordt muziekaal ondersteund door:

DJ Vortex
DJ Whistle
DJ Wakiyan
Sidewinder (Stampede en Exile)
MC Dozer

Wij hopen op een mooie NAC dag en zien iedereen graag op 11 augustus !!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: