header

Het werd langzaamaan een begrip onder de NAC aanhang: Het NAC Weekend. Vrijdagavond de eerste wedstrijd van het Spanjaardsgattoernooi. Zaterdagochtend met je kater meevoetballen op het Breda Loco`s 6 tegen 6 toernooi bij het Rat Verlegstadion. Zondag rond het middaguur aansluiten bij de Breda Loco`s Slow Forward. Een geelzwart uitgedoste muziekstoet van het Rat Verlegh Stadion naar de Blauwe Kei, waar die middag de finales van het Spanjaardsgattoernooi zouden worden gespeeld. We zagen het voor deze zomer weer helemaal zitten.

Onze teleurstelling was dan ook groot toen bleek dat het Intertoto avontuur roet in het eten gooide in het programma voor de maand juli. Het Spanjaardsgattoernooi kon niet doorgaan en de jaarlijkse wedstrijd tegen Baronie werd verzet naar een doordeweekse dag ergens in augustus. We werden genoodzaakt om keuzes te maken.

Omdat Baronie - NAC dit jaar op een doordeweekse dag wordt gespeeld kan de Slow Forward helaas niet door gaan.

Er werd besloten om het jaarlijkse 6x6 voetbaltoernooi nog wél een kans te geven. En dat in het weekend van zaterdag 23 augustus, een dag voor de Open Dag van NAC. Het enige wat we hier nog voor nodig hebben is een locatie om het toernooi te houden. In die zoektocht willen wij een beroep doen op de oplettende NAC supporter. Ben jij lid van een Bredase voetbalvereniging en weet jij dat jouw club in het weekend van zaterdag 23 augustus hier ruimte voor heeft? Informeer dan even bij jouw clubleiding en stuur zo snel mogelijk een mailtje naar de Loco`s op info@bredalocos.nl.

De minimale criteria zijn:
- Locatie in Breda
- Een kantine (dicht bij het veld)
- Genoeg kleedkamers
- Een omroepinstallatie
- Een veld (1 veld is voldoende)
- Beschikbaarheid van 9.00 uur tot +/- 18.00 uur

Zodra er zekerheid is over een locatie, kunnen we de inschrijving voor het toernooi openen, en er zo alsnog een mooi NAC weekend van maken.

De Loco`s bedanken alvast iedereen voor hun suggesties!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: