header
Inschrijving Breda Loco`s 6 tegen 6 toernooi is geopend!
De kogel is door de kerk. Het Breda Loco`s 6 tegen 6 voetbaltoernooi van zaterdag 23 augustus heeft een locatie gevonden en de inschrijving is geopend.

Vorige week deden we een oproep uit naar de oplettende NAC-supporter, of zij een geschikte en welwillende amateurvereniging bereid wisten te vinden om ons jaarlijkse voetbal toernooi te huisvesten. Nog geen half uur na het online gaan van deze oproep, hadden we een afspraak bij TVC Breda aan de Kwakkelhutstraat. Het betreft het sportcomplex aan de andere kant van het spoor bij het Rat Verlegh Stadion. Een mooier achtergrond van je toernooi is haast niet te bedenken.

Het toernooi is ieder jaar weer een groot succes. Vandaar dat we ons er zo hard voor hebben gemaakt om dit alsnog door te kunnen laten gaan. Iedere keer zijn alle soorten NAC supportersgroepen waren vertegenwoordigt. Ook als er niet gevoetbald werd, kon iedereen zich bezig houden. Zo was er genoeg bier, voor de wat kleineren was er een springkussen en een DJ voor de wat groteren. Na het toernooi was er een uitgebreide barbecue.
Het maakte tevens ook deel uit van het NAC weekend. Dit jaar hebben we gekozen voor de dag vóór de Open Dag van NAC, welke een dag later op zondag 24 augustus zal plaatsvinden. Mooie combinatie, zo dachten wij.

De editie van dit jaar kent nagenoeg dezelfde opzet als voorheen. Zaterdag 23 augustus 10.30 uur worden teams geacht aanwezig te melden bij de wedstrijdleiding op het terrein van TVC Breda, waar de eerste wedstrijd om 11.00 uur zal beginnen. Het toernooi zal er als volgt uit komen te zien: De 18 teams worden verdeeld over 6 poules. De poule winnaars en de 2 beste nummers 2 gaan door naar de finales. De wedstrijden duren 14 minuten waarbij niet van helft gewisseld zal worden.
De finale zal op 17.15 uur plaatsvinden. Met daaropvolgend de prijsuitreiking. De barbecue zal om half 6 geopend worden en zal stoppen... tot het op is. Het feest zal duren tot een uur of...sja, zolang de kantine vol zit.

Voor een team kan je maximaal 8 personen opgeven. Je kunt je team als volgt opgeven. Vul dit inschrijfformulier volledig in. De kosten zijn 100 euro per team. Deel dat door 8 en je komt op 12,50 euro per persoon uit. Ieder team ontvangt hiervoor 8 bonnen voor de barbecue die in deze prijs verwerkt zit. Betalen kan middels overmaken op 47.00.77.905 t.n.v. Stichting Breda Loco`s, onder vermelding van `Voetbaltoernooi 2008`, en je teamnaam. Om verwarring te verkomen moet het inschrijf geld van een team in één keer worden overgemaakt.

Maak je NAC voetbalweekend compleet en geef je team snel op! Ben er snel bij, want bij de vorige edities hadden we nog een wachtlijst.


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: