header
Naar aanleiding van de voorverkoop vorige week dinsdag kunnen we het volgende melden:
- niet alle aanmeldingen hebben hun kaart opgehaald, en er waren ook en aantal dubbele aanmeldingen
- hierop heeft de voorzitter gemeld dat het aantal meldingen hoger was dan verwacht.
- We gingen dus van 130 aanmeldingen uit. Na de dubbele aanmeldingen en mensen die tijdens de kaartverkoop niet zijn op komen dagen eraf gehaald te hebben, bleken er 110 lopers over. Nog steeds meer dan verwacht, maar minder dan de eerder genoemde 130.
- Gelukkig kwamen er tijdens de verkoop van de kaarten steeds meer mensen die wel mee wilden lopen maar zich niet op tijd hadden aangemeld. Na de officiele verkoop op 17 februari hebben we deze mensen de plaats laten innemen van de mensen die niet op zijn komen dagen. En toen waren er dus weer 130 lopers.

nog ff wat hints en tips voor zaterdag:

Sokken:
Het liefst naadloze sokken. Heb je die niet trek dan je sokken binnenstebuiten aan met de naad bovenop. Dit zorgt misschien wel voor een blaar maar minder erg dan anders.

Schoenen:
De 1 loopt liever op sportschoenen de ander op bergschoenen en weer een ander op kisten met stalen neuzen. Draag wat je gewend bent, en je komt er wel

kleding
Dit is voor iedereen verschillend, sportbroek (trainingsbroek) loopt de één beter, spijkerbroek wordt in de café's vaak beter geacepteerd en meeste mensen zijn een spijkerbroek ook gewend. Loop je vaker in een ribbroek, doe dit dan aan.

op elk rustpunt (en tijdens de tocht) zijn er ehbo mensen aanwezig. Aangezien het koud kan worden is het advies om je dik aan te kleden. Echter naar mate de dag verloopt wordt het steeds warmer of natter en kan het zijn dat je wat uit wil doen. Dat mag en kan zo zijn, maar neem dan wel extra kleding mee en lever die bij de vrijwilligers in. Deze vrijwilligers zijn op alle rustpunten te vinden en nemen alles mee wat vantevoren ingeleverd wordt.

De tocht is bedoeld als grap, maar 29,1 km lopen is een serieuze bedoeling. Zeker als we met 130 man gaan lopen en we als 1 groep aan willen komen. De verzameltijd is dus serieus, de vertrektijd ook en de rust en knippunten ook. BEN ER DUS OP TIJD BIJ. EN WE GAAN EN MOOIE EN ORGINELE AXIE NEERZETTEN, ZEKER ZO NET NA CARNAVAL..

O ja, voor de twijfelaars, ik (Dozer dus) loop ook mee en als ik het kan... kan de rest het ook!!!!!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: