header


23 Mei is het weer zo ver, United We Dance! De seizoensafsluiter voor de echte NAC-Supporter georganiseerd door de Breda Loco`s.
2 DJ`s die jullie zullen gaan vermaken met een spetterend optreden deze avond zijn Wakiyan en Duratek, 2 hardstyle DJ`s met een geheel eigen stijl.

Wakiyan
Wakiyan, de vaste Breda Loco`s DJ zal ook dit jaar niet ontbreken op hét feest van het jaar. Bekend onder vele NAC-Supporters vanwege zijn muziek en zeker ook vanwege zijn opvallende kapsels en tevens het grote brein achter de `Black-Area` op UWD.

Een groot talent dat is zeker wat hij genoemd kan worden, de altijd aanwezig hoge tonen afgewisseld met een knallende bass.

Hij is niet alleen aanwezig op alle Breda-Loco`s feestjes, maar hij laat de zaal ook altijd uit zijn dak gaan. Het blijf niet bij alleen NAC-Feestjes maar ook op de grotere festivals heeft hij het afgelopen jaar mogen draaien en zijn naam bekend mogen maken. Op het Bruut!-Festival was hij aanwezig, en niet te vergeten op de Red-Bull Area van Ground Zero op het water zette hij de boot vanuit een Hummer geheel op z`n kop. Ook is hij een paar keer te vinden geweest in discotheek Zalinaz.

Verder maakt hij regelmatig CD`s, zo zijn er al 17 albums uitgekomen van de Hard-Op-Hilarisch serie waarin hij steeds weer komt met een nieuwe Hardstyle-mix.

Wakiyan is dus altijd een garantie voor succes, dus kom op UWD kijken naar zijn unieke stijl en performance.

Duratek
Voor het eerst staat er een Breda Loco`s bestuurslid achter de draaitafels!! Zal dit wel goed komen zul je meteen denken. Duratek gaat hier zeker voor zorgen, een jonge DJ, met veel talent en veel passie voor het draaien. Elke dag staat hij thuis zeker een uur achter de knoppen om zichzelf te ontwikkelen, en met succes moet gezegd worden.

Hij heeft al verschillende keren op een Breda-Loco`s Feestje mogen draaien maar nu is hij klaar voor het grote werk en zal hij 23 mei zijn debuut gaan maken op United We Dance!

Ook Duratek zal jullie niet teleur stellen en zal laten zien dat de Breda Loco`s een 2e goede DJ in huis hebben!

Kom dus allemaal deze 2 DJ`s bewonderen op 23 mei!

Voor meer info, voorverkoopadressen en online kaartverkoop, bezoek www.unitedwedance.nl. Kaarten zijn dit jaar slechts €10,-. Wordt ook lid van de enige echte United We Dance – Hyves: unitedwedance.hyves.nl.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: