header
Na het grote succes van hun vorige optreden op een eerdere editie van United We Dance, komen de Groningse hardcore grootheden terug in Breda. Natuurlijk op zaterdag 23 mei op de seizoensafsluiter United we Dance zijn ze een van de te bewonderen Dj`s die hun draaikunsten gaan vertonen. De mannen waren zelf ook zeer te spreken over een terugkeer in het Rat Verlegh Stadion vanwege het grote succes van 2006, dus dat is alleen maar mooi zullen we maar zeggen.

De groep uit Groningen is begin jaren 90 begonnen met het draaien van hardcore.
Ze zijn ook bekend geweest als: TNT (Technic Noise Terrorists), The Epitome en TND wat staat voor Technic Noise Demons. Onder deze namen draaiden ze in diverse buurthuizen en plaatselijke clubs. Ze waren vooral bekend in hun eigen omgeving Echter sloeg het succes door en werden ze groter. De naam veranderde daarmee ook. Het werd uiteindelijk G-Town Madness vanwege hun Groningse roots. Voor het eerst sluiten ze zich aan bij een organisatiebureau: Ravers Religion, en het succes blijkt ongekend. Tot 1998, wanneer hardcore minder populair wordt en de band tussen G-town Madness en Ravers Religion wordt verbroken, omdat deze stoppen met het organiseren van Hardcore-feesten. G-town Madness moest een nieuwe weg inslaan. En dit deden ze dan ook, met succes! Uiteindelijk sluiten ze een contract met Masters of Hardcore, wat zeer populair blijkt te zijn onder de fans.

Ontelbaar veel platen hebben ze reeds op hun naam staan, en als hardcore-liefhebber moet je deze naam een keer gehoord hebben. Ze komen voor op bijna elk verzamelalbums van festivals en grote feesten. Dit is natuurlijk niet voor niks, ze zijn gewoon goed. Zo hebben ze al op feesten mogen draaien als: Thunderdome, Nightmare outdoor, Defqon, The Qontinent, Masters of Hardcore en Mindcontroler. En op 23 mei voor de 2e keer in het Rat Verlegh Stadion op United We Dance! Diegene die ze in 2006 bezig hebben gezien op United we Dance zullen kunnen bevestigen dat het een memorabel optreden betrof, en ook dit jaar zal G-town Madness zorgen voor een waar gekkenhuis op het podium van Black, de afsluiter van de avond, en wat voor één, ze treden zelfs Live op!!

Dus wil je dit niet missen? Kom dan op 23 mei zelf kijken naar wat onder andere G-Town Madness jullie te bieden heeft. Heb je nog geen kaarten? Don`t worry, deze zijn onder andere te koop op www.unitedwedance.nl ( ja ja online! ) en bij verschillende verkooppunten, ook deze kan je vinden op de website. Wordt ook allemaal lid van de enige echte United We Dance-hyves: unitedwedance.hyves.nl


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: