header
Seizoen bijna ten einde en dat gaat gevierd worden. Op zaterdag 23 mei presenteren de Breda Loco`s: United We Dance. Elke dag lichten we een artiest uit. Vandaag een topper op het Black podium:

Ruthless begon in 1995 met draaien van zo`n beetje alle stijlen die er zijn, ook is hij producer. Voor diegene voor wie Ruthless nog niet bekend is, hij had met Jeckyll en Hyde een grote nummer 1 hit in 2007. Ook heeft hij vaak samengedraaid met Vorwerk wat resulteerde in Ruthless & Vork, o.a. bekend van ` I feel like dancin`.

Aangezien Jeckyll en Hyde muziek iets te soft is voor United We Dance, hebben we besloten om hem de stijlen te laten draaien waar hij ooit mee begonnen is: Early Rave/Hardcore, oldschool en ook hardstyle en zijn mixtapes werden gedraaid op verschillende radiostations. Een goede opwarmer dus, en zeker niet per definitie Jumpstyle, Ruthless heeft juist een hele brede stijl een daaruit hebben wij gewoon simpelweg een selectie gemaakt. Hij heeft al vaak samen gedraaid met andere grote namen als Darkraver ( wie kent zijn optreden nog op UWD? Geweldig! ), The Prophet, Dark-E en Zany.
Er is vandaag de dag geen podium of feest waar Ruthless nog niet heeft gedraaid;

The Matrixx, The Powerzone, Asta, Tropicana, Outland, Nighttown, Silverdome, Locomotion, Club X, Amigo`s, Hemkade, Nightlive, Alcaza, Heineken Music Hall, Bob`s, Hollywood Music Hall. Ook heeft hij op ongeveer alle grote festivals/feesten mogen draaien te denken aan:
Qlimax, Defqon 1, Reverze, Bassleader, Hardbass, Decibel Outdoor, Sensation Black, Emporium, Thrillogy en Tommorowland!

Kortom niet de minste feesten waarop hij heeft gestaan, maar er komt een mooi feest bij in zijn draai-archief en zeker ook een mooie locatie; United we Dance, Rat Verlegh Stadion.
Ook heeft hij al vele landen aangedaan, zoals de VS, Italiƫ, Spanje, Australiƫ en Zwitserland.

Kortom ook zeker de moeite waard om te komen bewonderen op UWD 2009! Zorg dat je er bij bent, en als je nog geen kaartje hebt spreek een van de Loco`s dan aan as zaterdag tijdens NAC-Feyenoord, breng een bezoekje op www.unitedwedance.nl voor online kaartverkoop of kijk op de site voor meer verkooppunten. Ook kan je nog steeds lid worden van de UWD-Hyves: unitedwedance.hyves.nl

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: