header
Zaterdag 23 mei vindt er in het Rat Verlegh Stadion het jaarlijkse door supporters georganiseerde eindeseizoensfeest plaats. Honderden NAC-fanaten komen bijeen om te vieren dat we weer een jaar overleefd hebben. Op de podiums van Yellow (boven) en Black (beneden) staan een aantal zeer goede artiesten, trachtend het NAC sfeertje nog explosiever te maken.

Als je nú nog geen kaart hebt voor United We Dance, dan geven we je nóg een goede reden. NAC kondigde de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen aan dat de huidige betaalmunten alleen nog dit seizoen geldig zijn. Als je denkt dat dit alleen voor de wedstrijden gold, dan zit je er naast. Mocht het namelijk zo zijn dat aanstaande NAC-feyenoord de laatste wedstrijd van het seizoen blijkt te zijn, dan zijn je overgebleven NAC munten ook nog prima te besteden op United We Dance, twee weken later. Dit is overigens in dat geval ook nog eens de allerlaatste gelegenheid om met je laatste munten te betalen.

Komende zaterdag vindt er rond de wedstrijd kaartverkoop plaats voor dit knalfeest. De Breda Loco`s lopen rond om je aan je toegang te helpen. Een kaart kost dit jaar slechts € 10 ,- !

Ben je er zaterdag niet bij, dan kun je ook terecht bij onderstaande voorverkoopadressen bij jou in de buurt:

Breda
Café Beatrix
Café `t Paviljoen
NAC Infodesk
SV Home
Tunesville (Haagdijk 15)
Primera Heksenwiel
Youpla VOF (Winkelcentrum de Berg)
`Special` CD Shop Moerwijk

Etten-Leur
Music&Movies (voorheen Music Store) Schoolstraat 2

Oosterhout
Music Store (Arendshof 61)

Prinsenbeek
Primera (Markt 1)

De kaarten kosten bij de voorverkoop €10,- (excl fee). Kaarten kosten 23 mei aan de deur €15,-. Dus schaf ze zo snel mogelijk aan!Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: