header
Wie gaat het worden? Donny Gorter, Anthony Lurling , Jelle ten Rouwelaar, Rob Penders, Mathew Amoah of Kees Kwakman?

Vorig seizoen eindigde Anthony Lurling bovenaan in het klassement dat op De Rat wordt bijgehouden. En volgens traditie wordt de winnaar onderscheiden op hét supportersfeest aan het eind van het seizoen. Anthony Lurling was op de vorige editie van United We Dance zeer content met zijn unieke Amrabadjas en fles Amrabadschuim (Verwijdert Vet en Vuil).

Zoals het er op dit moment uit ziet gaat Kees Kwakman dit jaar de gelukkige zijn. Een van de uitblinkers van afgelopen zaterdag. De debutant maakte dit seizoen een sterke indruk en blijkt een belofte voor de toekomst. Of Mathew Amoah, de trotse vader, die in het begin van dit seizoen een hele poos 1 op 1 liep en zich daarmee in de kop van de topscorerslijst nestelde. Of `Rots in de branding` Rob Penders. Of Jelle `is Oranje` ten Rouwelaar? Of gaat Lurling voor een `two in a row`? Of de huidige nummer 6 in de lijst, Donny Gorter, need we say more?

Er is nog niets beslist, want jij kunt nog steeds stemmen. Klik hier om per wedstrijd je stem uit te brengen op de speler die jij daar het beste in vond acteren.

De uitreiking vind plaats op het Yellow podium van United We Dance, aankomende zaterdag. Heb je nog geen kaartje voor United We Dance, klik dan hier voor een voorverkoopadres bij jou in de buurt (€10,-), of koop zaterdag 23 mei een kaartje bij het Rat Verlegh Stadion aan de deur (€15,-).

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: