header
Zaterdag 23 mei is het zover. Maanden van voorbereiding moeten gaan resulteren in hét knallende NAC feest van het jaar. Maar de Breda Loco`s doen dit niet alleen.

Gotcha is dit jaar de hofleverancier van het licht en geluid bij United We Dance en ze zijn inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen. En Gotcha heeft er zin in, want ze willen het groter aan pakken dan de voorgaande edities Ze zijn zo enthousiast dat ze meer spullen meenemen dan afgesproken is. En het mooie voor de bezoeker hiervan is dat het voor het kaartje niets extra kost, aangezien Gotcha een groot gedeelte sponsort!

Belangrijke wijzigingen t.o.v. vorig jaar zijn met name in de Black Area op de begane grond te vinden:
-Beter geluid
-Meer lichten
-Maarliefst 3 lasers!!!!!!
-Andere plaats voor de DJ waardoor de gehele zaal bespeeld kan worden door zowel de DJ als de MC. Kortom de spiegelmuur midden in de Cordial is geen obstakel meer voor het licht en geluid.



Deze lasers, maar dan dus 3x vetter!!
Dat wordt lekker knallen op Yves, Gizmo en G-Town Madness. :)


Gotcha heeft de Breda Loco`s verzekerd dat het dit jaar voor de vaste United We Dance bezoekers een hele andere ervaring gaat worden! Maar niet alleen voor de bezoekers binnen. Ook voor de Bredase bevolking in een omtrek van 5 kilometer rond het stadion is er een verrassing ;).

Kaarten kosten zaterdag 23 mei aan de deur €15,-. Maar de kaarten kosten bij de voorverkoop slechts €10,- (excl fee). Deze zijn tot en met zaterdag 23 mei 16.00 uur te verkrijgen bij onderstaande voorverkoopadressen:

Breda
Café Beatrix
Café `t Paviljoen
NAC Infodesk
SV Home
Tunesville (Haagdijk 15)
Primera Heksenwiel
Youpla VOF (Winkelcentrum de Berg)
"Special" CD Shop Moerwijk

Etten-Leur
Music&Movies (voorheen Music Store) Schoolstraat 2

Oosterhout
Music Store (Arendshof 61)

Prinsenbeek
Primera (Markt 1)

Zorg dat je er zaterdag bij bent!!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: