header
Nog 2 dagen wachten en dan kunnen we er tegenaan. Je hebt de laatste dagen kennis kunnen maken met de artiesten van United We Dance. We sluiten deze reeks af met de laatste DJ op het Black podium. Als we al niet genoeg grote namen voorbij hebben zien komen in de line-up previews... Met trots presenteren de Breda Loco`s.... `take a moment of silence...` DJ Gizmo !

Ook hij is op zeer jonge leeftijd begonnen met draaien, hij had op 12 jarige leeftijd een drive-in-show met een paar vrienden. In 1986 wordt hij vaste DJ in een discotheek, waar hij zich specialiseert in de hardere kant van de dance-scene. Het bleek succesvol te zijn, hij mocht draaien in clubs als Parkzicht, en hij stond op grote feesten als Thunderdome, Black, Ground Zero, Shadowlands Rave, In Qontrol, 1992 is for you, Defqon, Decibel, Mystery Land, en nog veel meer. Inmiddels heeft hij via partyflock al meer dan 800 geregistreerde optredens achter zijn naam staan!

Hij maakt ook onderdeel uit van het welbekende `Dream-Team`, samen met Dj Dano, Buzz Fuzz en the Prophet. Een goed concept, het zijn namelijk 4 DJ’s met ieder een eigen stijl, vandaar dat ze vaak geboekt zijn omdat je dan divers aanbod qua muziek in je tent had!
Ook is Gizmo een producer, hij maakt zijn eigen muziek en helpt met het producen van muziek voor anderen, hij heeft namelijk een eigen platenlabel.

Kortom wederom een zeer succesvolle DJ, met heel veel ervaring! Aanstaande zaterdag, 23 mei zal ook deze artiest te bewonderen zijn op United We Dance, de seizoensafsluiter in ons eigen stadion!

Zorg dat je er bij bent, en mocht je nou nog geen kaarten hebben. Dan kan dat bij de onderstaande voorverkoopadressen:

Kaarten t/m zaterdag 16.00 uur te verkrijgen bij de voorverkoopadressen:

Breda: Café Beatrix, Café 't Paviljoen, NAC Infodesk, SV Home, Tunesville (Haagdijk 15), Primera Heksenwiel, Youpla VOF (Winkelcentrum de Berg),
" Special " CD Shop Moerwijk.
Etten-Leur: Music&Movies (voorheen Music Store) Schoolstraat 2
Oosterhout: Music Store (Arendshof 61)
Prinsenbeek: Primera (Markt 1)

Bij deze voorverkoopadressen kost een kaartje €10,-. Zaterdagavond aan de deur kost dit kaartje €15,-.

Kijk voor meer informatie op www.unitedwedance.nl en zorg dat je er gewoon bij bent! Ook is er de United We Dance-Hyves, ja het ledenaantal groeit al aardig: unitedwedance.hyves.nl.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: