header
Aanstaande dinsdagavond zal om ongeveer 21:00u de inschrijving voor de Breda Loco's bootcombi naar Waalwijk geopend worden.
Er is op de boot, die 23 januari het ruime sop zal kiezen, plaats voor maar liefst 250 man. Vertrek locatie is deze maal Lage Zwaluwe, dit omdat het in verband met gesloten sluizen niet mogelijk is om vanuit Breda naar Waalwijk te varen. Uiteraard wordt er voor vervoer vanaf het Rat Verlegh Stadion naar Lage Zwaluwe gezorgd. Het vertrek vanaf NAC staat gepland voor ongeveer halverwege de middag.

Omdat de bussen die we deze keer moeten inzetten om iedereen vanaf Breda naar Lage Zwaluwe te brengen niet gratis zijn hebben we de prijs ten opzichte van de vorige keer met 3 euro moeten verhogen. Een kaartje kost deze keer dan ook 48 euro, dat is inclusief:
- Vervoer vanaf het Rat Verlegh Stadion naar de haven van Lage Zwaluwe
- De drie uur durende bootreis naar Waalwijk.
- Vervoer vanaf de haven in Waalwijk naar het RKC stadion.
- Een wedstrijdkaartje
- Na de wedstrijd vervoer vanuit Waalwijk terug naar Breda.

Net als de vorige twee keer zal op het benedendek van de boot weer een mini Black edition worden georganiseerd, en deze keer zal DJ Pino op het bovendek achter de knoppen staan voor de betere feest en gitarenmuziek.

Als aandachtspunt willen wij meegeven dat de politie van Waalwijk heeft aangegeven dat het deze keer niet mogelijk zal zijn om in de haven van Waalwijk over te stappen op eigen vervoer. Als je meegaat op de boot, dan moet je dus ook met een van de Breda Loco's bussen mee naar de wedstrijd.

Inschrijven voor de bootcombi kan op www.nacontour.nl. Alleen volledige ingevulde inschrijvingen die via deze website binnen komen zullen worden geaccepteerd. Zoals eerder gemeld krijgen donateurs van de Breda Loco's voorrang bij de inschrijving. Dit geldt voor iedereen die vóór 13 december 2009 donateur is geworden. De voorrang voor donateurs loopt tot dinsdag 22 december 23:59u, mochten er daarna nog kaarten beschikbaar zijn dan gaan deze in de vrije verkoop.

Betalen voor de bootcombi moet vooraf. Dit kan je doen op dinsdag 29 december of donderdag 7 januari tussen 19:30u en 22:00u op de 3e verdieping van toren 3 (toren hoek Vak-G/Eretribune).

Resumé:
- Inschrijving start a.s. dinsdag om 21:00u
- Kaartje kost 48 euro.
- Inschrijving kan alleen via NAContour.nl.
- Betalen op 29 december of 7 januari.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: