header
22 mei, de enige datum die nog belangrijk is voor menig NAC-Supporter nu we geen play-offs spelen. Voor de supporters die elkaar niet te lang kunnen missen is United we Dance de uitgelezen mogelijkheid om samen los te gaan en een lekker biertje te drinken! De 2e artiest op Black die we aankondigen is The Mindplayer.


Deze talentvolle DJ zal het stokje over nemen van Duratek, en dat dit goed gaat komen dat is 1 ding wat zeker is. Zo heeft hij meerdere keren in Zalinaz gestaan op de wat grotere feesten zoals F*cking niet Normaal!
Het hoogtepunt tot nu toe is dat hij op de afgelopen editie van Defqon 1 te bewonderen was, en 22 mei halen de Breda Loco’s hem in huis. Op UWD zal hij laten zien wat hij allemaal kan, en er voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan!
Bijkomend voordeel is dat hij ook nog eens uit Breda Komt. Meerdere succesfactoren zullen dus bijdragen aan een succesvolle editie van UWD!

Kortom zorg er voor dat je de kaartjes in huis hebt voor de 22e! Dit feest wil je niet missen. Hou voor meer informatie de volgende sites in de gaten:
www.unitedwedance.nl
unitedwedance.hyves.nl
partyflock.nl/party/176070:United_We_Dance.html

Ook zijn de kaarten nog steeds online te bestellen: www.unitedwedance.nl/kaarten

De oldschool-mensen onder ons die het kaartje direct in de portemonnee willen stoppen, kunnen terecht bij de onderstaande vooverkoopadressen:

Breda:
Special CD-Shop, Moerwijk 14
Tunes Ville, Haagdijk 15
CafĂ©-Bar ’t Paviljoen, Visserstraat 6
Primera Heksenwiel, Heksenwaag 35
NAC S&I-Desk & NAC Supportersvereniging, Stadionstraat 23

Prinsenbeek:
Primera Prinsenbeek, Markt 1

Etten-Leur:
Bruna, Markthof 19

Raamsdonksveer:
Poolcafé de Posterij, Wilhelminalaan 2

Oosterhout:
The Music-Store, Arendshof 261

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: