header
Als er één band thuis hoort op het Yellow podium van UWD, dan zijn het The Black Cows wel. De heren zijn onlosmakelijk verbonden aan de rockcultuur waar menig NAC supporter zich in thuis voelt. We moesten ze vorig jaar op United We Dance helaas verstek laten gaan vanwege een bruiloft, maar zaterdag 22 mei zijn ze weer van de partij De band is een van de steunpilaren op legendarische NAC cd `Wir fressen papagaai`. Hun versie van `De Paarse Heide` bezorgt elke NAC supporter kippenvel. En het nummer `Drie kruizen` laat je als NAC supporter beseffen dat NAC en Breda onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Iets minder bekend maar zeker zo waardevol is het nummer `Overal waar we komen`. Een heerlijk rocknummer dat garant staat voor meezingende NAC supporters. En dat bleek nog eens tijdens de Yellow Pre Party in de Catch22 afgelopen 1e Paasdag. Maar ook niet NAC gerelateerde muziek kun je wel aan deze mannen overlaten. Heerlijke pubrock met een vleugje eigen inbreng staan garant voor een fijn stukje muziek.Lees hier het verslag van de geslaagde UWD Yellow Pre Party, om te zien wat voor sfeer je kunt verwachten.

The Black Cows springen om 21.45 uur op het Yellow podium en zullen er als vanouds een waardig optreden van maken. Voor slechts €10,- ben je er bij als je je kaartje aanschaft in de voorverkoop.
De kaarten nog steeds online te bestellen: www.unitedwedance.nl/kaarten

De oldschool-mensen onder ons die het kaartje direct in de portemonnee willen stoppen en morgen niet in het SV home kunnen zijn, kunnen terecht bij de onderstaande vooverkoopadressen:

Breda:
Special CD-Shop, Moerwijk 14
Tunes Ville, Haagdijk 15
Café-Bar ’t Paviljoen, Visserstraat 6
Primera Heksenwiel, Heksenwaag 35
NAC S&I-Desk & NAC Supportersvereniging, Stadionstraat 23

Prinsenbeek:
Primera Prinsenbeek, Markt 1

Etten-Leur:
Bruna, Markthof 19

Raamsdonksveer:
Poolcafé de Posterij, Wilhelminalaan 2

Oosterhout:
The Music-Store, Arendshof 261


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: