header
Ja ja, weer terug van weggeweest, het Breda Loco`s 6 tegen 6 voetbaltoernooi. De laatste editie was alweer van 2008. Het streven was om dit een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Maar de daaropvolgende jaren lukte het in de voorbereiding nooit om hier een geschikt moment voor te vinden. Deze is er anno 2012 wel! En wel te weten op zaterdag 4 augustus!

En dat gaan we lekker in de buurt doen. Net zoals in 2008 hebben we het immer gezellige en gastvrije TVC Breda aan de Kwakkelhutstraat bereid gevonden om het toernooi te huisvesten. Dat bleek toen al een uitstekende zet. De kleedkamers en veld zagen er prima uit. Een kantine met uitstekende voorzieningen, een zeer acceptabele bierprijs, goede snack, vriendelijk barpersoneel en bovenal een zeer prettige samenwerking.
Voor de mensen die niet bekend zijn met TVC Breda aan de Kwakkelhutsraat: dat zijn de velden precies aan de andere kan van het spoor bij het Rat Verlegh Stadion.

Zoals het er nu uit ziet worden alle teams om 12.30 uur geacht zich aanwezig te melden bij de wedstrijdleiding op het terrein van TVC Breda, waar de eerste wedstrijd om 13.00 uur zal beginnen. Het toernooi zal er als volgt uit komen te zien: De 18 teams worden verdeeld over 6 poules. De poule winnaars en de 2 beste nummers 2 gaan door naar de finales. De wedstrijden duren 14 minuten waarbij niet van helft gewisseld zal worden. Overigens kan deze opzet nog veranderen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De finale zal rond 18.00 uur plaatsvinden. Met daaropvolgend de prijsuitreiking. Het feest zal duren tot een uur of...sja, zolang de kantine vol zit. En wie weet speelt NAC daarna nog een wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion .

Na het weekend is het mogelijk om je met een team in te schrijven. Op www.bredalocos.nl zal vermoedelijk maandag dit formulier komen te verschijnen. Vul dit inschrijfformulier volledig in. De kosten zijn 20 euro per team. Voor een team kan je maximaal 8 personen opgeven. Ben er snel bij, want bij vorige edities hadden we zelfs nog een wachtlijst.

Het Breda Loco`s 6 tegen 6 voetbaltoernooi staat iedere editie weer garant voor vollembak lol. Iedere keer zijn alle soorten NAC supportersgroepen waren vertegenwoordigt. Een mooi NAC feest waarbij het al snel niet meer belangrijk is of je wint of verliest. Dat blijkt ook wel uit de ervaringen van De Rat in 2008

We kunnen zaterdag 4 en zondag 5 augustus bijna bestempelen als het NAC weekend. Zaterdag overdag het voetbaltoernooi, met mogelijk `s avonds een wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion. En zondag 5 augustus de NAC Fandag!

Spreek komend weekend je vrienden aan en schrijf je vanaf volgende week in voor deze bijzondere happening!


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: