Andro Knel Bokaal

Maak voor aanstaande zaterdag 28 juli maar ruim plaats in de agenda, want het belooft een mooie voetbaldagje te worden. Op Sportpark de Gagelrijzen van Rood-Wit uit Sint Willebrord wordt een middag vol voetbalvermaak geboden.

Om >>15.00 uur<< moet je echt al aanwezig zijn. Sinds jaar en dag word er tussen NAC- en Sparta supporters gestreden om de Andro Knel Bokaal. Speciaal om de herinneringen aan de in 1989 overleden NAC- en Sparta speler Andro Knel levend te houden.
Omdat Sparta en NAC de afgelopen jaren niet altijd in dezelfde divisie speelden, hebben we een poosje niet om de Andro Knel Bokaal kunnen strijden. Maar gelukkig lijken NAC en Sparta en elkaar ook in oefenduels te hebben gevonden, waardoor er aanleiding was om de Bokaal weer op het programma te zetten. Laten we hopen dat het onderlinge oefenduel een jaarlijks terugkerende traditie wordt, of beter nog, dat Sparta weer eens promoveert.

Zoals je in het filmpje ziet bleef de Bokaal in Breda, maar heeft de beker de tands des tijds niet geheel doorstaan. De Loco`s besloten om er een waardige opvolger voor aan te schaffen. En wel met een zodanig flinke afmeting dat de Bokaal nog net niet met een steekwagen het veld om gereden hoeft te worden. Kom zaterdagmiddag zelf kijken hoe de nieuwe Andro Knel Bokaal er uit ziet!

https://youtu.be/-9mTemBipBo