Breda Loco’s & Fanzine De Rat Jubileumfeest!!

Zaterdag 14 januari: Breda Loco's & Fanzine De Rat Jubileumfeest!!
De Rat en de Breda Loco`s, twee handen op een buik. Altijd in voor een feestje. Maar nu hebben ze ook echt iets te vieren!

Het toeval wil dat de Breda Loco`s hun 10 jarig bestaan willen gaan vieren. De heren en dames van Fanzine De Rat willen zelfs al op hun 15 jarige subjectiviteit-to-tha-bone gaan proosten! Dat gaan we samen vieren. En daarbij is iedereen van harte welkom.

Omdat dit grote festijn in de winterstop gepland staat, zal het ook geheel in winterfeest stijl gevierd worden. Cafe Beatrix zal op zaterdag 14 januari geheel omgebouwd worden tot Apres Ski Paleis. Compleet met sneeuwmachines, confettikanonnen, skihutten, complete ski uitrustingen, mega licht show, DJ’s en shooterglazen die de gehele avond door gratis zullen worden blijven bijgevuld!

Daar wil je natuurlijk bij zijn! De kaarten zullen vanaf aankomende zaterdag al te koop zijn bij de verkooppunten van Rat 97 en de bekende lelijke koppen van de Breda Loco`s. Voor slechts 5 euro ben jij zeker van aanwezigheid op deze nu al legendarische party!

Dat wordt feesten als nooit tevoren! Tot zaterdag!