Suppwedstrijd NAC – RKC

In al zijn wijsheid had burgemeester van der Velden het in zijn hoofd gehaald om de wedstrijd NAC - RKC te verbieden. Het enige risico aan deze wedstrijd is dat de biertanken leegraken.

Na overleg tussen de supporters van NAC en RKC werd er besloten om bij NAC het voorstel te doen om een supporterswedstrijd op het hoofdveld te laten plaatsen. Dit alles zou moeten gebeuren op de dag dat de "echte" NAC - RKC eigenlijik geplanned stond.
NAC zag er de humor wel van in, en verleende alle medewerking.

Dus werden op 30 December 2005 de lijnen getrokken, de lampen gingen aan en de drankverkooppunten gingen open. Niks kon deze wedstrijd nog verheninderen, zelfs de tien centimer die in de twee uur voor de wedstrijd viel.
RKC had Petrovic gestrikt als trainer, bij NAC zat John Karelse in de dug-out. Op de tribune was meer vuurwerk te vinden dan er in het westeinde met oud&nieuw wordt afgeschoten.
Ondanks dat er geen politie beschikbaar was, konden er toch nog twee stillen de tijd vinden om langs te komen. En dat was ook alles wat de echte wedstrijd nodig had gehad.

Foto albums van deze actie

Supporterswedstrijd NAC - RKC - 2
Supporterswedstrijd NAC - RKC - 1