Vierdaagse naar Nijmegen

Zoals elk jaar, werd er ook deze keer weer een actieve alternatieve combi georganiseerd. Deze keer werd er gekozen voor een vierdaagse naar nijmegen.
Op het darttoernooi werd het plan wereldkundig gemaakt, en er volgende vele zatte aanmeldingen.

Toen iedereen weer nuchter was, leek het de meesten toch niet zo'n goed idee. Veel mensen stonden raar te kijken dat er toch werd doorgezet, en uiteindelijk vertrokken er op 23 januari 7 gekken richting Nijmegen.

De eerste dag werd er vertrokken om 08:00u, om om 13:30u in Tilburg aan te komen. Twee kilometer voor de finish besloot een motoragent anders, de lopers mochten Tilburg niet in.
De Lopers werden teruggebracht naar Hulten, en zijn van dooruit vertrokken naar hotel Gilze-Rijen, waar ook de superboeren waren.

De tweede dag werd er alsnog door Tilburg heengelopen, om uiteindelijk in stadion De Vliert bossche bollen gegeten, om daarna de wedstrijd Twente - NAC te bezoeken.
Na de bekerwinst werd het hotel in Den Bosch weer opgezocht, om van daaruit de 33 kilometer naar Ravenstein af te leggen.
Na flink wat bezoek in Ravenstein, werd met een duf hoofd de laatste dag aangevangen. Om half twee kwamen de lopers bij de finish van de echte vierdaagse aan.