Bootcombi naar RKC – NAC

De kogel is door de kerk, alle seinen staan op groen, er komt witte rook uit de schoorsteen!! Alle cliches zijn geoorloofd voor de bekendmaking van het heugelijk nieuws vanuit de Breda Loco`s dat de Ark van NOAD weer gaat uitvaren! De bestemming is Waalwijk, waar NAC op vrijdag 27 november aan mag treden tegen de Rooms Katholieke Combinatie.

 

Rederij De Zilvermeeuw heeft de grootste boot uit haar vloot ter beschikking gesteld aan de Breda Loco`s, wat inhoudt dat er weer voldoende ruimte is voor een Black area (benedendeks) en een Yellow area (bovendeks), voorzien van diverse dj-teams, bier, snacks en een bak gezelligheid.

De gehele reis kost in totaal E49,-. Hierbij zit inbegrepen:
- Busreis van Rat Verlegh Stadion naar Lage Zwaluwe;
- Complete bootreis van Lage Zwaluwe naar Waalwijk;
- Busreis Waalwijk-haven naar Mandemakers Stadion;
- Stadionkaart voor de wedstrijd RKC Waalwijk - NAC;
- Busreis van Waalwijk terug naar Breda, Rat Verlegh Stadion.

De vertrektijd van de bussen en de boot is afhankelijk van hoe laat de autoriteiten in Waalwijk ons willen ontvangen, dus die moeten we nog even met potlood opschrijven. De voorgaande jaren was dit vaak tussen 15.00 uur en 15.30 uur vanuit cafe Beatrix.. Maar deze tijd is dus nog onder voorbehoud en kan mogelijk zelfs nog eerder zijn dan 15.00 uur. De Loco`s hopen hierover spoedig uitsluitsel te kunnen geven.

Aanstaande maandag 5 oktober zal om 19.12 uur de inschrijving worden geopend. Inschrijven kan alleen via NAContour.nl

Het is vandaag exact 10 jaar geleden dat de TitaNAC voor het eerst uitvoer naar een uitwedstrijd. Het was destijds op zaterdag 30 september 2005 naar RBC Roosendaal. Dat liet zo`n onvergetelijke indruk achter, dat er daarna nog eens 4 edities volgden richting Waalwijk. Heb je dit nog nooit meegemaakt en ben je benieuwd naar hoe het er op zo’n bootcombi aan toe gaat, check dan eens wat fragmenten op Youtube.

Dit gaat weer legendarisch worden!

Je hebt ze al eens gehoord als je vaak op BredaNu Radio 107.3FM of 076radio.nl naar de live radioverslagen van de NAC wedstrijden luistert. De mannen van NACLive zijn er iedere uit- en thuiswedstrijd bij om er voor te zorgen dat de thuisblijver niets hoeft te missen. Dat het NAC supporters zijn blijkt al gauw door de geel zwart doorspekte subjectiviteit van de verslaggeving. En dat is mooi.

De heren radiomakers zijn morgen eveneens van plan om verslag te doen van de hoogtepunten van de wedstrijddag. Laat duidelijk zijn dat de hoogtepunten zich ditmaal VOOR de wedstrijd voltrekken. En daarom zijn ze daar ook aanwezig om verslag te doen. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur zullen zijn twee uur lang vanaf de Zilvermeeuw 5 een sfeerimpressie proberen te geven van alle vreugde ende jolijt, goede gesprekken, vrolijke dansjes en diepzinnige beschouwingen op de wereldproblematiek… …Nee, eerlijk, ze staan voor een helse uitdaging om op een schommelige boot enige zinnige praat uit de evenzo hard meezwalkende passagiers te krijgen. Maar des te boeiender maakt het deze radio.

De reporters Sander Waasdorp en Luc Swaan zijn tijdens de bootreis goed te herkennen aan hun, zender en koptelefoon waarmee ze druk de boot rond lopen. Thuisblijvers kunnen al deze spannende avonturen live volgen als ze de site van 076radio.nl bezoeken en daar de live player aanklikken. Houd ook alles bij op hun twitter account.