Eerbetoon Hein van Poppel

Zoals altijd is in het Rat Verlegh Stadion de wedstrijd pas echt afgelopen als Hein langs is geweest. Maar Hein is ernstig ziek en zal na de wedstrijd NAC-AZ zijn plichtsgetrouwe ronde langs de vier hoekvlaggen voor een allerlaatste keer afleggen.

De naam Hein van Poppel behoeft haast geen introductie meer. Deze vrijwilliger stond vele tientallen jaren klaar voor de club en moet zijn activiteiten staken vanwege een verschrikkelijke ziekte. In overleg met zijn familie is besloten dat Hein na morgen de rest van de wedstrijden die hem nog gegeven zijn vanaf een speciaal plekje op het ereterras zal bekijken.

De Breda Loco`s hebben voor deze gelegenheid een prachtige megavlag gemaakt om dit eerbetoon aan Hein luister bij te zetten. Om dit doek is de afgelopen week veel te doen geweest. Vorig weekend gingen er vele manuren verloren nadat de megavlag voor Hein volledig verloren ging na een korte felle brand in Toren 3, de plek waar we, de Breda Loco`s, ons verblijf hebben. Met man en macht, door supporters en sponsors, werd het keihard gewerkt om alsnog een megavlag te produceren, zodat Hein een eerbetoon krijgt dat hij verdient.

Foto albums van deze actie

Foto's Megadoek Hein