Breda Loco’s collecteren voor sfeeracties NAC Breda!

Thuis tegen willem 2 trokken we weer als van ouds alles uit de kast voor de sfeer in het Rat Verlegh stadion met een nieuw doek over de B-Side. Het megadoek is voorlopig gevallen voor dit soort sfeeracties. We hebben een verbod gekregen, omdat er individuele supporters vuurwerk onder hebben afgestoken. Gelukkig besparen we nooit op brandveiligheid en hadden we er, naast 5500 euro aan stof en verf, voor 1000 euro aan impregneermiddel overheen gespoten.

Dat brandvertragende middel heeft waarschijnlijk een hoop ellende bespaard, al balen wij natuurlijk flink dat alle nieuwe ontwerpen voorlopig terug de kast in moeten.

Gelukkig zijn wij niet voor één gat te vangen. De afgelopen weken hebben we voorbereidingen getroffen voor andere sfeeracties, zeker ook met het oog op de playoffs. NAC draait sportief goed, dus wij willen ze het laatste zetje geven richting promotie. Terug naar de Eredivisie, daar waar we horen.

Normaal collecteren we altijd aan het eind van het seizoen in het stadion, zodat we ook het komend seizoen weer spuitbussen, stof, vlaggen, impregneermiddel kunnen kopen en sfeeracties kunnen organiseren en faciliteren voor andere supporters(groepen) met een goed idee.

Dit jaar doen we het eens anders. We collecteren via tikkie!

Wil je ons helpen met onze sfeeracties in de playoffs en hopelijk weer met megadoeken komend seizoen? Of heb je zelf goede ideeën voor een sfeeractie? Dan kun je nu doneren via https://tikkie.me/pay/BredaLocos/cYx5zQEQyDtxtwAvujz7jb, en vergeet dit bericht niet door te sturen aan al jouw NAC vrienden!

Bedankt voor jouw steun!